blank My CNCSeries
Username:
Password:
blank
(Register)
Content Overview Files Database Tiberium Wars Section Red Alert 3 Section Zero Hour Section Generals Section Yuris Revenge Section Red Alert 2 Section Renegade Section About CNCSeries
» FAQ · History
» Staff · Contact Us

Header
blank
» Forum » Renegade Discussion » nike zoom grå


Previous Thread In Forum Previous Thread ¦ Next Thread Next thread in forum
wregtfrgghfIconnike zoom grå03:20 13.09.17 

 Reps: 16

#7586, 3 Posts


03:21 13.09.17 - EditedDenna Streak har mycket nike zoom herr blåst gummi på sulan för att lägga till kyss och dragkraft, något som du inte ser i liknande skor som Nike Lunar Time eller Saucony Kinvara. Jag är en stor fan av detta! Det låter min fot fånga ytor som våt betong eller spåret som kan vara lite halt. Det extrablåsta gummit gör skon lite mer känslig och hållbar.

Det är en Nike-lägenhet nike zoom svart som verkligen gör det. Historiskt hade jag stor lycka med Nike lägenheter eftersom de flesta passar väldigt tätt. Streak LT2 är inte alls en bred sko, men den är ganska bred, med en ganska elastisk övre i framfoten för att passa bekvämt. Om du har samma problem med Nike skor är det här ett test.

Streak 3 är designad och nike zoom rosa utvecklad av de bästa maratonerna i världen, en mångsidig 5k marathon sko. Cushlon LT Midzool och Zoom Air i hälen ger gott om stöd och dämpning. Ounces per uns, toppstycket minskar vikten av tätningsmedlet och säkerställer också en snabb dränering.

Box- och maratonkombinationen nike zoom grå störde inte min Tailor Bunionette längre, jag kunde gå över 8,0 miles och mina fötter skulle inte ha någon smärta. Så snart jag fick reda på att jag inte behövde knulla för snabba snören, var det svårt att flytta skorna runt mina fötter och jag kände mig bra, inte för snäv men inte rörig.

http://www.rosaskorea.com/
 


Post A ReplyAdd New Thread

Navigation:

CNCSeries.Com